2022-04-13: Cometas – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Tegen Cometas hebben we twee weken geleden ook gespeeld in onze sporthal. Na de lange reis konden we niet goed in de wedstrijd komen. De hars van zondag plakte nog een beetje aan onze handen en ook verdedigend stonden we niet compact genoeg. We gingen rusten met 10-13.

In de tweede helft waren we wakker geschud en konden we ons herpakken. We draaiden dan ook de achterstand om en wisten zelfs een kleine voorsprong op te bouwen. Gedeeltelijk kwamen we in ons spel, maar we hebben het onszelf onnodig lastig gemaakt. Uiteindelijk stond het 23-24 en nemen we de twee punten mee naar Heeten.

Komend paasweekend zijn we vrij. Dinsdagavond spelen we om 20:15 uur thuis tegen de Cirkeltijgers. Dit belooft een spannende wedstrijd te worden! Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina