2022-04-13: Nieuw Heeten – Zwolle (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Afgelopen woensdag hebben we tegen de meiden van Zwolle gespeeld. De vorige wedstrijd hebben we verloren, dus we hadden wat goed te maken. Na 2 mooie en pittige wedstrijden waren we gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Het begin van de wedstrijd verliep stroef. Tot 3-3 ging het gelijk op. Met wat breaks en goede passeeracties konden we iets uitlopen tot 8-3. Daarna kwam Zwolle weer wat meer in de wedstrijd en was de ruststand 11-10. De tweede helft bleef het gelijk op gaan. We wilden graag afstand houden van Zwolle, maar door een paar tijdstraffen is dat niet gelukt. Gelukkig hebben we de twee punten in Nieuw Heeten kunnen houden en was de eindstand 20-19 💪🏼

Volgende week woensdag 20 april spelen we om 20:00 tegen DOS. Zien we jullie dan?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina