2022-04-12: Wijhe’92 – ZVBB’21 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Wat een heerlijke overwinning! De eerste helft was er eentje uit het boekje: sterke dekking, lekkere reddingen van Suus, veel breaks en mooie aanvallen. De opdracht was in de rust om dit door te zetten in de tweede helft maar helaas begonnen we rommelig. ZVBB’21 ging er weer in geloven maar de voorsprong bleven we vasthouden. De laatste tien minuten waren echt zenuwslopend, maar uiteindelijk stond er een mooie 25-23 op het scorebord in ons voordeel! De zaal zat weer bomvol met publiek van beide teams! Bedankt allemaal, de sfeer was geweldig 😍🔜

Hier mogen we even van genieten, maar niet te lang. Zaterdag spelen we namelijk alweer uit tegen DSVD DS2. Hopelijk zien we jullie dan weer 👋🏼

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina