2022-04-10: Wijhe’92 – Lettele (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

We wisten niet zo goed wat we konden verwachten, want tegen Lettele hadden we dit seizoen nog niet gespeeld. De sporthal zat helemaal vol met veel publiek van beide teams! Na een spannende eerste helft maakten we na rust het verschil. De turbo ging aan en Lettele kon het niet meer bijbenen. Dit resulteerde in een 41-31 eindstand 💪🏼

Afscheid Pauline en Janine
Het was een bijzondere avond die ook in het teken stond van het afscheid van onze twee toppers Janine en Pauline! We gaan jullie ontzettend missen ♥️ De Stentor heeft een mooi stukje over hen geschreven 👉🏼https://www.destentor.nl/…/einde-van-een-tijdperk-bij…/

Dinsdagavond komen we alweer in actie! We spelen opnieuw tegen de koploper ZV/BB ‘21. Bij winst komen we weer een beetje dichterbij. We kunnen jullie support dus weer goed gebruiken!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina