2022-04-09: Cometas – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Lekker potje handballen, knallen, plezier maken en naar huis met die punten!! Dat was de bedoeling.. dat liep net eventjes anders 😥 Gebrand om te winnen waren we, maar we lieten ons de eerste paar minuten flink overdonderen door het Friese geweld. We kregen ballen om de oren en wisten zelf niet te scoren. Na een kwartiertje stond het dan ook 10-2 😯 Wat gebeeeeurde hier nou?! We krabbelden terug en konden gelukkig weer een beetje aanhaken, maar nog lang niet genoeg. Met 14-8 gingen we rusten.

Na de rust kwam onze beleving terug, stonden we er als team en hadden we eindelijk door hoe we Cometas konden pakken. Zoals ook de vorige wedstrijd kwam dit besef helaas te laat. We hebben geknokt tot de laatste minuut, maar helaas was het ons niet gegund.. zonder puntjes rijden we terug naar Luttenberg (25-20) 😥

Dinsdag spelen we een inhaalwedstrijd tegen Hurry Up, zien we jullie daar?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina