2022-04-10: E&O 2 – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Deze zondag gingen we op pad naar Emmen. Voor ons een onbekende ploeg, maar wat we wel wisten is dat ze hars gebruiken. Afgelopen week hebben we met hars getraind om te oefenen.

De wedstrijd begon en al snel kwamen we op een flinke achterstand. De ballen gingen op de voeten en ook de afronding was echt slecht. We bleven positief en gaven toe aan het feit dat we gewoon moesten accepteren dat de wedstrijd zo zou lopen. De ruststand was 13-4.

De tweede helft kwamen we vaak in overtal te staan en konden we iets meer wennen aan het harsgebruik, waardoor we iets meer geluk hadden in de afronding. Eindstand: 36-17 Helaas geen punten, maar we over 2 weken laten we ons eigen spel zien in HEETEN!!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina