2022-04-10: LHC – Havana (1e klasse)

Verslag LHC

Topoverwinning tegen de nummer 3

Zweethandjes en spanning. Zo begon toch echt de zondagochtend. Alsof er al heel veel van deze wedstrijd af hing, maar eigenlijk was dat ook zo. De nummer 3 stond op het programma. Havana uit Nijmegen kwam naar Lemelerveld en waren gebrand. Want zij wilden natuurlijk zo hoog mogelijk in de poule eindigden.

Met een goedgevulde tribune starte de wedstrijd. Havana zette het eerste doelpunt van de wedstrijd op naam. En daarna was LHC aan zet. Na een paar minuten spelen liep LHC uit naar een 5-3 voorsprong. Daarna ging het hard. De voorsprong werd door snel spel, een goeie dekking en top keeperswerk flink uitgebouwd naar een ruststand van 18-8. Dat ging een stuk lekkerder dan vooraf gedacht.

De tweede helft begon een stuk minder voor Lemelerveld. Havana kreeg vaker de ruimte om te scoren en halverwege de tweede helft stond het dan ook 21-11. Gas erop, het LHC spelletje spelen en gaan. Het Lemelerveldse publiek was ook heerlijk aanwezig en alles bij elkaar gaf Lemelerveld heel veel energie. De doelpunten bleven vallen en de leuke en sportieve wedstrijd eindigde dan ook in een uitslag van 35-24. In the pocket.

En toen… Langzaam maar zeker kan er uitgekeken worden naar 2 hele beslissende wedstijden.

1 – Dinsdag 12 april Wesepe – LHC 20:10 uur.
2 – Dinsdag 19 april LHC – CVO 20:00 uur

Bij winst van wedstrijd nummer 1, wordt nummer 2 automatisch dé kampioenswedstrijd. En wordt dit in een kampioenschap? Dan is dat voor het eerst sinds 21 jaar. Een dik vet doel voor dit seizoen!

Good to know: Een gelijk spel is al voldoende! Dus laten we met zn allen richting Olst gaan om deze wedstrijd met alle energie in te gaan. Ook deze 2 punten zijn gewoon heel erg welkom.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina