2022-04-07: Haarle – CVO (1e klasse)

Verslag Haarle

Wat een bijzondere wedstrijd van DS1 afgelopen donderdag, met een geweldige winst van de nummer 2, CVO uit Vaassen. En wat een aanmoediging van jullie, onze supporters. Geweldig!

Vanavond reizen we af naar Gendt voor de wedstrijd tegen Angeren. Gelijk aantal punten als onze DS1 echter 2 wedstrijden minder gespeeld. Een stukje verder dan onze sporthal, maar vervelen jullie je vanavond? Kom ons dan vooral aanmoedigen in sporthal Walburgen in Gendt!

Verslag CVO

Jullie zullen wel denken, waar blijft dat wedstrijdverslag van donderdag nou.. Hierbij kort en bondig: slechte wedstrijd, kansen niet afgemaakt, verdediging als gatenkaas, blauw oog, bijzondere beslissingen, gestreden, verloren. Wat een enorme domper in dit goed lopende seizoen.

Ondanks dat wij gister met een flinke kater wakker werden, moesten we ons gauw herpakken. De volgende wedstrijd staat namelijk vanavond alweer op ons te wachten. Gelukkig is de strijdlust nooit verdwenen dus gaan wij er vanavond weer volle bak voor. Hopelijk staat ons publiek vanavond vol achter ons en schreeuwen ze ons naar die overwinning toe. Wij zullen strijden voor een mooie en verdiende tweede plek.

Zijn jullie erbij? Tot vanavond 19:00 in onze vertrouwde zaal in de Wieken!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina