2022-04-07: DOS – Nieuw Heeten (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Op een doordeweekse donderdagavond verzamelden we op de Belte, om met onze bus richting Dreeenthe te gaan. Emmer-Compascuum om precies te zijn. Hier moesten we een wedstrijd inhalen, omdat deze vanwege de corona was afgelast.

Om 17:15 vertrokken we en al snel werden de diverse maaltijdsalades, wraps en pasta’s tevoorschijn gehaald. Met goed gevulde buikjes kwamen we tegen 19uur aan op locatie. We waren voorbereid op een plakkerige wedstrijd, want er werd met hars gespeeld.

DOS stond 2e in de ranglijst en aan de uitslagen was te zien dat ze veel scoren. Ons strijdplan werd besproken. We wilden er alles aan doen om het ze zo moeilijk mogelijk te maken. Het was in het begin even wennen, maar toch wisten we de voorsprong te pakken. Een 1-2 voorsprong werd uitgebreid naar 6-7. We gingen duels niet uit de weg en probeerden hun aanvallen zo veel mogelijk te stoppen. We gingen de rust in met een stand van 12-9 in het voordeel van DOS.

Ons doel voor de tweede helft was om simpel te handballen. Dat betekende handballen zonder balverlies. Dit lukte niet helemaal.. Ingooien bleek lastig, het publiek moest tot 2x toe dekking zoeken😅. Van ons balverlies wist DOS goed gebruik te maken. Mirjam stond keigoed te keepen en maakte het de speelsters van DOS lastig om bij vrije doelkansen te scoren. Uiteindelijk hebben we de wedstrijd verloren met 28-22.

Aankomende zaterdag spelen we een uitwedstrijd tegen Dalfsen! Woensdag spelen we weer een thuiswedstrijd om 20:00uur tegen Zwolle DS1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina