2022-04-06: Broekland – Houten (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Het sfeertje was de afgelopen wedstrijden soms ver te zoeken, maar vandaag hebben we ‘m weer helemaal gevonden!!We waren we uit het juiste hout gesneden om weer eens twee punten te pakken vanavond. 🤪

De wedstrijd begon als zo vaak de laatste weken: 0-2 achter. Tot 4-7 was het even inkomen. Maar toen: Rowy, Yara, Rowy, Lois, Merel, 9-7. Dat gaat lekker. De dekking stond als een huis, de keepers pakten de ballen en de breaks gingen weer heerlijk als vanouds. Duidelijk geen houtje touwtje handbal. Genieten geblazen, en dat op de woensdagavond! Na een heerlijke onderschepping van Julia, die een perfecte bal naar Yara speelde stond het 11-8. Dit bouwden we verder uit en met een 15-11 ruststand gingen we even heerlijk thee drinken.

De opdracht was simpel: we gaan niet inkakken, we gaan door (voor alle tiktokkers, aka Maud). Al snel liepen we uit naar 18-12. Genieten!!! Wat ook genieten was, was het publiek vandaag. Dat jullie de 8e man waren, bleek wel toen we dankzij een van jullie snel konden ingooien en daardoor scoorden (bedankt Jorien!!!). De dames uit Houten kregen geen kans om een break te lopen, want Carlien was iedere keer als een speer weer op onze helft. Wie ook niet altijd liep zoals het hoorde volgens Tim was Anniek, die na de tip wel door had wat de bedoeling was: “oh, met een bochtje”. De 25e werd nog tegen de touwen gewerkt, maar de scheidsrechter vond ‘t mooi geweest bij een stand van 24-21. De twee punten eindelijk weer eens voor ons!

De dames van Houten waren duidelijk vergeten hun nagels te knippen, maar zo hebben we wel een mooi aandenken aan deze overwinning. 🧡

Woman of the match: hele team + publiek (ook de heren!!)

Zaterdag spelen we weer en is het eindelijk tijd voor de eerste derby van het seizoen!! De dames uit Olst (en niet die 3 uit ons team) komen op bezoek, 19:30 in ‘t Horsthuis. Daar wil je bij zijn!!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina