2022-04-02: Voorwaarts 2 – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Op deze late zondagmiddag was het tijd om het op te nemen tegen de nummer 11 van de competitie, namelijk Voorwaarts DS2.De dames van Auto van Ewijk/LHC begonnen de wedstrijd scherp in de dekking en speelden op snelheid in de aanval. Door het snelle spel gingen ze met 8-17 rusten. In de rust werd besproken dat de dames de focus moesten houden op het terug verdedigen.

In de 2e helft konden de dames van Auto van Ewijk/ LHC, door veel break-outs nog ruimer uitlopen, tot een eindstand van 14-39. Ondertussen staat Auto van Ewijk/LHC DS1 met 34 punten nog steeds ongeslagen aan kop!

Volgende week zondag spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC om 12:40 uur in Lemelerveld tegen de nummer 3 waar ze nog niet eerder tegen hebben gespeeld dit seizoen, namelijk de dames van Havana.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina