2022-04-02: Nieuw Heeten – HVE 2000 (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Gisteren hebben we tegen de meiden van HVE gespeeld. We gingen met veel zin deze wedstrijd in. Met de aanmoediging van de pupillen van de maand moest het wel goed komen met de wedstrijd en wouden we de twee punten in Nieuw Heeten houden.

Het begin van de wedstijd liep goed. We hadden snelheid en we stonden al snel 4-0 voor. Na wat gemiste kansen aan onze kant kwam HVE iets meer in de wedstrijd. We waren af en toe ongeduldig in de aanval en we wisten dat we daar de tweede helft iets aan moesten doen. De ruststand was 17-8.

In de tweede helft ging het veel beter. We speelden geduldig en meer op tempo. Hierdoor kwam er veel ruimte vrij in de aanval en hebben we de kansen goed benut. We stonden de hele wedstrijd ook sterk te verdedigen. We konden uitlopen naar een eindstand van 33-17.

Aankomende donderdag gaan we met de bus naar Emmer-Compascuum. We spelen de wedstrijd tegen DOS.