2022-04-02: Heeten – Cometas (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Gisteren speelden we de tweede thuiswedstrijd van deze week, dit keer tegen de meiden van Cometas. Voor ons een onbekende ploeg, maar aan het puntenaantal te zien leek het een spannende wedstrijd te gaan worden.

We begonnen met een goede bespreking en hadden zin in een lekker potje handbal. Vol goede moed begonnen we aan de eerste minuten. Het ging gelijk op en we konden een kleine voorsprong behouden tot de rust: 14-11.We moesten op tempo blijven spelen en onze kansen benutten. Er werden goede afspraken gemaakt over hoe te handelen in de dekking en met de juiste insteek gingen we de kleedkamer weer uit: die punten in heeten houden.

Het werd nog even spannend in de tweede helft in ondertal, Cometas kwam terug tot 16-14. Vanaf dat moment hebben we de meiden van Cometas geen kans meer gegeven en liepen we verder uit. De wedstrijd eindigde in een stand van 27-18 in ons voordeel.

We hebben een mooi potje handbal laten zien en hebben nu een weekje rust 😉. Over 2 weken reizen wij af naar Leeuwarden voor weer een wedstrijdje tegen Cometas, maar eerst staat volgende week zondag een uitwedstrijd tegen E & O om 12:25 in Emmen op het programma.

Publiek bedankt weer voor de goede support!👌🏻

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina