2022-03-27: SVBO – Wijhe’92 (2e divisie)

Verslag Wijhe’92

Twee punten

De busrit begon vandaag een beetje anders dan anders. Nadat we vertrokken waren uit Wijhe stonden we al na een kwartier rijden helemaal stil. Door een ongeluk bij Zwolle kwamen we ruim een uur later dan gepland aan in Emmen. Gelukkig wilde SVBO ook graag spelen en waren er geen wedstrijden na ons.

Aan SVBO uit hebben we geen hele goede herinneringen dus de opdracht was om vandaag goed te beginnen. Dit lukte, de dekking stond als een huis en we liepen de ene na de andere snelle tegenaanval. De tweede helft liep wat minder lekker, maar gelukkig was het verschil al gemaakt.

Mede dankzij de goede aanmoedigingen van C1 wonnen we met 24-30. Zij speelden voor ons ook in Emmen, wonnen van E&O en gingen gezellig met de bus mee terug! Op naar volgende week zaterdag. Dan spelen we uit tegen de koploper ZV/BB ’21 DS1!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina