2022-03-30: Broekland – DSOV (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Gisteren was het weer matchday voor ons, dus nieuwe ronde, nieuwe kansen. DSOV was de tegenstander, tevens ook onze tegenstander aankomende zondag. Zoals jullie ons kennen, gaat er voor elke wedstrijd wel iets niet helemaal volgens plan. Deze keer kreeg onze fysio-in-spe Yara het voor elkaar om haar verkeerde vingers in te tapen. Niet zo handig he

We kunnen er kort over zijn: het begin was 10x niks. Binnen no time keken we tegen een achterstand aan, maar een geluksballetje van Anniek opende de score aan onze kant, opgevolgd door een heleboel tegendoelpunten. Twee sterke speelsters aan de kant van DSOV en wij continu het bos in. Tja, dan loop je de hele wedstrijd achter de feiten aan…De laatste 10 minuten van de eerste helft begon de inhaalslag. En die was fel, zoals op de armen van Lois te zien was. Krasje daar, krasje hier, de nagels van DSOV hadden veel plezier. We kregen de achterstand terug van 6 naar 3, er was dus nog van alles mogelijk. Uiteindelijk werd bij een stand van 11-15 de thee tevoorschijn gehaald, en lekker tempo was de opdracht voor de tweede helft.

De tweede helft kwamen we door snel spel langzaamaan dichterbij. De afstandsschoten zaten er lekker in en de ingestudeerde wisseltjes gingen hun werk doen. Even stond het zelfs gelijk, maar de wedstrijd over de streep trekken bleek toch een brug te ver. Eindstand: 25-28. Conclusie: dit hadden we gewoon niet mogen verliezen. Aan de support heeft het in ieder geval niet gelegen!!Een pluspuntje: het scoren ging al beter dan de afgelopen weken. Het is dan alleen nog wel noodzaak dat je meer scoort dan de tegenstander, want anders ga je de pot nooit winnen #wijzewoordenvandames1

Woman of the match: Carlien, die met haar 6 doelpunten zorgde dat we in de achtervolging bleven.

Zondag krijgen we al de kans om revanche te nemen. Om 13:00 mogen wij weer naar het wilde westen a.k.a. Zwanenburg om het weer tegen DSOV op te nemen. Lekker potje met hars (hasj) #zinin

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina