2022-03-26: SDOL – E&O 2 (hoofdklasse)

Verslag SDOL

WAT WAS DIT LEKKERRRRR💥!! Een Avondje Achterberg, mèt publiek, mèt pupillen en het belangrijkste: mèt winst 😍! Wat hadden we er zin in en wat was het leuk!

We begonnen de wedstrijd met een achterstand: 0-1, gelukkig was dat de enige achterstand die we hebben gehad deze wedstrijd. We begonnen sterk en liepen snel uit tot 7-1. Zo’n wedstrijd met publiek is wel echt weer genieten 💥. Wel hadden we er in de eerste helft een stuk meer kunnen maken, maar hun keeper stond erg sterk en wij waren wat onzorgvuldig. Met 14-9 gingen we rusten!

De tweede helft was de boodschap duidelijk: gaspedaal ingetrapt houden en knallen! Onze keeper stond als een huis en ons tempo bleef gelukkig hoog! Met een eindstand van 24-18 hebben we deze wedstrijd dikverdiend gewonnen 😍💪

Pupillen Leentje en Jet super leuk dat jullie er waren! Isa ook bedankt dat je mee wilde doen 💙🤍💙

Tot volgende week, dan spelen we weer thuis, maar dan vertrouwd om 19.45uur

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina