2022-03-26: Heeten – Zwolle (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Gisteravond namen wij het op tegen Zwolle ds1. Afgelopen zondag hebben wij helaas maar 1 punt mee kunnen nemen naar Heeten en deze week wilden we de twee punten in Heeten houden.

We begonnen de wedstrijd met een voorsprong van 3 punten. In de eerste helft hadden wij een goed tempo waardoor we lekker in de wedstrijd zaten. Verdedigend stonden we goed waardoor de aanvallen vanzelf goed gingen. Er waren veel kansen benut maar ook onbenut. Helaas viel onze keepster vlak voor rust uit met een blessure. Waardoor wij nog meer het gevoel hadden om in de tweede helft nog harder te knokken. We eindigden de eerste helft met 11-9 voorsprong.

De tweede helft hadden we duidelijke afspraken, onze teamgenoot Maureen stond in het goal en we wilden haar zo goed mogelijk helpen en dit lukte. Ook werden kansen iets meer benut en stond de dekking goed. Wij bleven constant een voorsprong hebben van 3 punten en zo eindigden wij de wedstrijd met een eindstand van 22-19.

Aankomende donderdag 31 maart spelen wij onze volgende thuiswedstrijd om 20.00 in de sporthal in Heeten. Hopelijk zien we jullie dan weer!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina