2022-03-26: Broekland – OBW (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Daaag lieve volgers

Omdat we vorige week te druk waren om een wedstrijdverslagje te tikken, proberen we het een beetje met jullie goed te maken. Gisteren stond de wedstrijd tegen OBW op het programma. Om te beginnen, hadden we een hele delegatie aan F-jes die ons kwamen aanmoedigen tijdens deze loeizware pot. Meiden, bedankt voor jullie fantastische support, en we hebben jullie contracten voor 2032 al klaar liggen!!!Terug naar de wedstrijd, het was een ware titanenstrijd. Het sfeertje was lekker aanwezig, vanaf minuut één was het werkelijk genieten geblazen!

De wedstrijd begon met een voorsprong van ons (direct de laatste, maar toch het benoemen waard), Maud die een waar kanonskogel onderkantje lat binnen wist te jassen. De dekking stond als een huis en de Char en Lotte stonden lekker de ballen uit het doel te houden. De eerste 7 minuten wist obw niet te scoren. Wij helaas de rest van de eerste helft nog minder dan OBW, want de trend van de afgelopen paar weken kwam weer boven: scoren blijkt toch vrij lastig te zijn… Hier waren de F-jes het mee eens: op de vraag wat we beter konden doen, was het antwoord massaal “beter op doel schieten”. Gaan we aan werken meiden!

Theetje drinken bij een stand van 6-11, waarna we fris en fruitig uit de kleedkamer kwamen. Binnen 2 minuten lagen er al 2 in het netje aan de overkant, dus prima start. Onder het motto: altijd positief blijven, was Tim’s reactie “we hebben al meer gescoord dan in het eerste kwartier van de eerste helft”. Vanaf toen liet het scoren weer een tijdje op zich wachten, tot Carlien dat wel genoeg vond en ook onderkantje lat de bal erin wist te rossen. De tweede helft was verder vrij lomp. Dit zagen de meiden van de F ook: “echte bikkels, want al die harde klappen deden helemaal geen pijn”.

Aan het einde van de wedstrijd speelden we nog even in een kleine fantasie-opstelling #altijdleuk Eindstand: 14-20 niet in ons voordeel. Maar… wel goed gespeeld al zeggen we het zelf.

De F-jes vonden Maud de beste speelster van de wedstrijd, dat kan ook niet anders als je de ballen er zo in knalt. Het mooiste doelpunt volgens de meiden van de F is gemaakt door onze lolbroek Marloes.

Nu we in 4 weken tijd tegen de top 3 hebben gespeeld, kunnen we ons eindelijk opmaken voor de strijd om de punten. Aankomende woensdag beginnen we hiermee met een inhaalwedstrijd tegen DSOV, 20:00 in Broekland city. See you there!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina