2022-03-26: Lettele – DSVD 2 (2e divisie)

Verslag Lettele

Hatsa, 2 punten erbij, 2 plekken omhoog gestegen op de ranglijst.

Zonder Yara, maar met Anouk begonnen wij gisteren de wedstrijd tegen DSVD. De wedstrijd begon fel en snel. We wisten al gauw te scoren en na 5 minuten hadden we een voorsprong van 5-1. Dat begint lekker. Langzamerhand kwam DSVD beter in hun spel, wisten ze de gaten in onze dekking te vinden, en liep het aanvallend bij ons even niet, waardoor ze veel breaks konden scoren. De voorsprong werd zo weer helemaal teniet gedaan, maar de overtuiging dat we deze wedstrijd naar onze hand konden zetten niet. Bij 11-12 kwamen we voor het eerst op achterstand. Via een passeeractie van Inge kwamen we op 12-12.

Nog één doelpunt van DSVD volgt in de eerste helft (12-13) en daarna waren wij letterlijk en figuurlijk aan de bal. Door een run van maar liefst 10-0, kwamen wij van een achterstand van 12-13 naar een voorsprong van 22-13. Of er sprake was van een dipje aan de kant van DSVD, of dat dit gewoon pure klasse van ons was, dat laat ik in het midden. Het grootste verschil deze wedstrijd zou 11 doelpunten worden.

Door onze dekking wisten we ook in de tweede helft veel ballen te onderscheppen en te scoren. Lang niet al onze (vrije) doelpogingen gingen erin, waardoor het verschil in de eindstand toch weer wat kleiner werd. We sloten de wedstrijd af met een mooie redding van Milou in de rechter bovenhoek en stopten de puntjes in de tas.

Een mooie teamprestatie vandaag. Publiek blij, coach blij, wij blij!

Marjolein 7, Bianca 6, Amber 5, Inge 4, Lenneke 4, Eline 3, Roos 1, Narelle 1, Anouk 1