2022-03-20: Cirkeltijgers – Heeten (hoofdklasse)

Verslag Heeten

Vandaag zijn we afgereisd naar Groningen voor de wedstrijd tegen de dames van de Cirkeltijgers. Na een lange rit begonnen we aan de voorbereiding. De informatie die we hadden hebben we doorgesproken en we begonnen aan de wedstrijd.

De eerste helft ging gelijk op, maar we misten veel kansen. Dus we wisten dat er meer in zat als we onze kansen gingen benutten. De ruststand was 14-16. Bij de Cirkeltijgers kwam de dreiging vooral vanaf hun linkeropbouw. Daarom hebben we duidelijke afspraken gemaakt in de verdediging.

In de tweede helft begonnen de Cirkeltijgers met een 5-1 dekking, omdat er in de eerste helft veel ruimte voor afstandsschoten lag. Het lukte ons aardig om te profiteren van hun 5-1 dekking en ze stonden al snel weer 6-0 te verdedigen. De Cirkeltijgers waren slordiger in de tweede helft. Daardoor konden we de stand uitbouwen naar 20-25 met nog zo’n 10 minuten te gaan. Helaas kwamen ze toch weer terug en werd het in de slotfase heel spannend. Na 60 minuten stond de eindstand op het scorebord: 27-27. 1 punt nemen we mee naar Heeten.