2022-03-19: HVE 2000 – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

JAHAAAA 💥 Met veel trots rijden we weer terug uit Erica, puntjes zijn binnehhhh!

We begonnen vol vertrouwen en met onwijs veel zin aan de wedstrijd! We startte gelijk lekker en wisten 8 minuten lang de 0 te houden aan onze kant. Na het geklungel de afgelopen weken hadden we eindelijk weer lekker de smaak te pakken 😍 We hadden wat moeite met hun opbouwspeelster en die wist dan ook een paar keer lekker te scoren, maar gelukkig konden we dat ruimschoots compenseren met snelle tegenaanvallen. Onze afronding was hier en daar wat slordig maar met een mooie 7-15 gingen we rusten.

We begonnen de tweede helft met een dipje, de meiden uit Erica wisten nog terug te komen tot 11-17. Gelukkig wisten we het gaspedaal weer te vinden en hebben we de wedstrijd met dikke winst kunnen afsluiten (19-32) 💪

Volgende week spelen we tegen de meiden van E&O, THUIS 💙🤍💙 Zien we jullie dan eindelijk weer op de tribune?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina