2022-03-13: Zwolle 2 – LHC 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag, 13 maart speelden we uit tegen Zwolle. We begonnen de dag met een sterk kopje koffie of cola.

In de voorbespreking hebben we afgesproken dat we ons de kaas niet van het brood laten eten door Zwolle en direct sterk aan de eerste helft te beginnen. Dit liep niet helemaal soepel. We moesten de weg nog even vinden. Toen we met 4-0 achter stonden werden we echt wakker en in de rust was het 11-9 voor Zwolle.

Na de peptalk van Nicole begonnen we vol goede moed aan de tweede helft. Toch vielen we weer wat terug en lieten we Zwolle de wedstrijd maken. We hebben verloren met 25-19. Evi Luna en Iris bedankt voor het meespelen.

Aanstaande zondag gaan we thuis knallen tegen Klarenbeek

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina