2022-03-12: Heeten-Schalkhaar – The Flyers (1e klasse heren)

Verslag Heeten-Schalkhaar

Laat ik beginnen bij het publiek. Fijn dat u er was! En bent u voor groen-wit….wat hadden we u graag een leuke wedstrijd willen laten zien. Maar ja ook bij ons hebben we wedstrijden dat het er om spant maar ook een wedstrijd zoals deze waarvan je je afvraagt waarom? en hoe dan? Analyseren-hard werken-en vertrouwen op beterschap.

Na een goede warming up heerste het algemene gevoel om een lekkere pot te spelen tegen de Flyers, die al vanaf 27 november 2021 geen competitie meer hebben gespeeld. Ik heb me tijdens, na de wedstrijd, de volgende ochtend en verder vele vragen gesteld. Is het conditiegebrek of vermoeidheidsklachten door corona en griepverschijnselen? We hebben moeite om tot de grens te gaan en explosief te zijn.Is het de technische uitvoer van taken in de dekking? Durven we tijdig over te nemen, staan we in de samenwerking op de juiste positie of onzeker en zoekende over de juiste acties? Werk vanuit vertrouwen met en naar elkaar. Is het een offday of laten we ons de woorden in de bespreking niet tot ons komen om tot uitvoer te brengen door op de juiste momenten te kiezen voor snelheid, tijd te nemen voor het opzetten van een brede aanval, geconcentreerd te spelen en met name daar geen onnodige fouten te maken. Of is dit tegen deze tegenstander moeilijk en missen we de beleving? Ergens hiertussen .. een mix van vele ingrediënten ligt de waarheid van het vertoonde spel waarop we dieper moeten analyseren.

De Flyers is een sterk team waar we in ieder geval moeten constateren dat het voor deze wedstrijd met deze omstandigheden een maatje te groot voor ons was. Daar zijn we snel over uit, dus credits naar de tegenstanders die met 8 getalenteerd spelers een leuk spelletje op de mat wisten te leggen. Gefeliciteerd

Ook credits naar onze keeper, die ons voor een andere eindstand heeft behoed! Je had veel extra ballen die normaal gesproken in een wedstrijd lekker zijn voor een team en mogelijk tot een overwinning kunnen leiden. De opdracht om geen uiting van onvrede te geven naar de scheidsrechter werd goed opgepakt. Complimenten hiervoor, vooral in een wedstrijd waar het niet lekker loopt. Jammer dat we niet meer uit ons spel hebben weten te halen. We proberen te werken aan een aantal belangrijke zaken uit het vertoonde spel en gaan ons herpakken!

Volgend weekend staat het uitduel tegen Kwiek Hoogeveen op het programma. Tot volgende week!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina