2022-03-12: HCL – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Op zaterdagavond 12 maart reisden de dames van Auto van Ewijk/LHC dames 1 af naar Duiven voor een uitwedstrijd tegen HCL dames 1. Voor aanvang van de wedstrijd stond HCL op een zesde plek met 11 punten uit 10 wedstrijden. De dames van Auto van Ewijk/LHC staan op de eerste plek met 26 punten uit 13 wedstrijden. Om deze ongeslagen reeks voort te zetten moesten de dames de punten dus mee terug weten te nemen naar Lemelerveld.

Bij de start van de eerste helft pakte HCL direct de voorsprong door een aantal goede schoten van afstand. Nadat de dames van Auto van Ewijk/LHC hierdoor op scherp gezet werden, wisten ze de voorsprong gauw over te nemen door het spelen van wat snelle tegenaanvallen. De eerste helft ging redelijk gelijk op waarbij Auto van Ewijk/LHC de voorsprong wist te behouden.

Na de rust wist HCL door balverlies aan de kant van Auto van Ewijk/LHC de stand iets dichterbij te brengen. Ook bleef HCL scoren doordat de dames van Auto van Ewijk/LHC af en toe de focus verloren in het lange aanvalsspel van de tegenstander.

Maar ondanks veel gemiste kansen wisten de dames van Auto van Ewijk/LHC toch verder uit te lopen. Voornamelijk door snel spel en passeeracties bleven de dames scoren in het fysieke spel. Na 60 minuten spelen stond er een eindstand van 21-28 op het scorebord in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC. De dames uit Lemelerveld wisten in deze uitwedstrijd dus de ongeslagen reeks voort te zetten!

Volgend weekend spelen de dames van Auto van Ewijk/LHC op zondag om 13.05 uur thuis een wedstrijd tegen AH van de Worp/H.H.Z.D. dames 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina