2022-03-13: OBW – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Appel, peer, banaan, wij hebben ons best gedaan.

Wedstrijd 1 van 3 van deze week kunnen we kort over zijn: was niet wat. Bij OBW lukte alles en bij ons lukte bijna niks. We hebben de lat hoog gelegd, maar we hebben ‘m ook vaak geraakt vandaag.

De wedstrijd had beter 10 minuten later kunnen beginnen, want toen pas opende Yara de score bij 3-1. Bij vlagen was lieten we wat leuks zien, maar er waren niet veel vlagen vandaag. Merel scoorde eind eerste helft nog 2x en bepaalde de ruststand daarmee op 16-8.

Opdracht voor de 2e helft: laten zien wat we op de training oefenen en iets meer pit erin. Dat ging de eerste 10 min aardig goed. Tot we 4 penals achter elkaar tegen kregen en de moed ons toch wel een beetje in de schoenen zakte. Lauri knalde nog 3 ballen achter elkaar in, maar OBWscoorde 7x op rij. De laatste 10 minuten ging de aanval dan eindelijk lopen en Maud, Lois, Rowy en Merel pikten nog wat puntjes mee. 36-22 eindstand. Gauw vergeten.

We sluiten ‘m af met de bemoedigende woorden van Tim: er zit potentie in.

Terugweg ons verdriet weggegeten bij de Mac, hoogtepunt van de dag.

Woman of the match: onze sloopkogel Merol.