2022-03-13: ABS – CVO (1e klasse)

Verslag CVO

Van te voren konden wij al voorspellen dat dit pittig ging worden. Een team wat hetzelfde spel speelt met dezelfde wissels, dan zou je denken: “Dan weet je toch wat je moet doen?” Was het helaas maar zo makkelijk.

Bij de eerste minuut was al duidelijk dat ABS een uur lang zou gaan vechten, dat werd dus wederom een heerlijke pot om te spelen. We gingen de rust in met een achterstand, maar ook wij bleven vechten! Puntje voor puntje wisten we ons terug te knokken waardoor het in de laatste minuut billen knijpen was. Bij het fluitsignaal konden wij weer rustig ademhalen, eindstand 27-28

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina