2022-03-06: LHC – Haarle (1e klasse)

Verslag LHC

Zondag 6 maart speelde Auto van Ewijk/LHC DS1 een thuiswedstrijd tegen 100% Haarle. Voor de dames van Auto van Ewijk/LHC was het haar tweede wedstrijd van deze week. Zij wisten afgelopen dinsdag de uitwedstrijd tegen AH van de Worp/H.H.Z.D. te winnen met 24-28. En staan met 24 punten uit 12 wedstrijden op de eerste plek. De dames zijn erop gebrand ook tegen 100% Haarle de punten te pakken.

De wedstrijd begon sterk aan de kant van Auto van Ewijk/LHC. Een sterke dekking en strakke afrondingen in de aanval zorgden ervoor dat het al snel 6-1 stond in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC. 100% Haarle leek hierdoor wakker geschud en begon ook met scoren en wisten de eerste helft bij te blijven. De ruststand was 13-10.

Ook de tweede helft lukte het de dames van Auto van Ewijk/LHC niet om de score verder uit te bereiden. Er was zo nu en dan balverlies waardoor 100% Haarle weer in de aanval kon. Met strakke afstandsschoten wisten zij in de buurt te blijven. De dames van Auto van Ewijk/LHC hebben tot het einde toe de voorsprong weten te behouden, eindstand 24 – 20.