2022-03-06: LHC 2 – Overwetering 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

De selectie is wat krap. We hebben te maken met een stage in het buitenland en Corona. Dit zorgt ervoor dat we het clubhart in ons aanspreken. We helpen elkaar waar dat mogelijk is. Zo ook vandaag.

Met de extra frisse energie van Wendy, Michelle en Luna aan onze zijde gingen wij de wedstrijd in. Bij start trapten we in de oude valkuil met het verslappen in de verdediging. Overwetering kan namelijk een poosje rondspelen zonder echte druk richting doel, en dan vanuit het niets toch een bal in het gooien. Na 3 onverwachtse ballen hadden we er genoeg van.

Nu was het onze beurt. Wij hebben de knop omgezet en onze taak van de ochtend in de aanval wel uitgevoerd. Op druk de bal net een speler doorspelen zodat er extra ruimte is om met een volledige kans af te maken. De ruststand was 15-8 in ons voordeel.

De tweede helft hadden wij kort een dipje, maar hebben wij samen met elkaar ervoor gezorgd dat de punten overduidelijk terecht in Lemelerveld bleven vanmiddag. Wij hadden de verdediging stevig staan en hebben de aanval op snelheid kunnen spelen. De eindstand was 29-17. We hebben zin in de rest van het seizoen!

Aanstaande week hebben wij twee wedstrijden. Donderdagavond spelen wij uit tegen Klarenbeek en zondagmiddag uit in Zwolle. We gaan ervoor om zo veel mogelijk punten mee terug te nemen.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina