2022-03-05: DOS – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

Na een retourtje Groningen afgelopen donderdag, dwaalden we vanavond af naar Emmer-Compascuum. PUNTEH PAKKEEHH De thuiswedstrijd hadden we nèt verloren dus vol vertrouwen gingen we de wedstrijd in! Normaal gesproken zijn wij niet vies van een beetje aanpakken, maar na een paar minuten werd het al duidelijk dat dit wel een heel ander niveau van aanpakken was. Dat we niet zouden winnen werd eigenlijk ook al snel duidelijk, na tien minuten stond 14-2.. De harsballen vlogen overal en nergens naar toe, behalve in elkaars handen en vooral làngs onze keeper. MAARR WAT MOGEN WE TROTS ZIJN! Kop omhoog gehouden, geknokt tot het einde, niet opgegeven en wat stonden we daar in de dekking: ALS ÉÉN TEAM!

De dames van DOS waren écht een klasse beter, hun spel en snelheid was van een ander niveau, maar dat ze zulk stevig en hard spel lieten zien was zoo zonde, dat hebben ze echt niet nodig gehad. In een wedstrijd 36 doelpunten om de oren krijgen is zo gek nog niet, maar als je er maar 16 maakt dan weet je t wel. Vergeten, kop op en door naar volgende week!

Volgende week breken we de tent weer af in De Achterberg, zien we jullie dan om 19.45u? 💙🤍💙 ZIN IIIN!!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina