2022-03-02: SVBO – Voorwaarts (2e divisie)

Verslag Voorwaarts

Afgelopen woensdag is er gespeeld tegen SVBO. Deze wedstrijd werd door de week ingehaald, omdat die eerder niet gespeeld kon worden door het stil liggen van de competitie. We verzamelden bij de Jachtlust en konden met de Happy Bus richting de tegenstander. Tijdens de busreis deed iedereen haar eigen ding. Denk aan leren, kletsen, muziek luisteren of lekker naar buiten kijken.

Bij de start van de wedstrijd kenden we een stroeve start. Het team was zoekende in de dekking en er volgden snelle tegendoelpunten. De stand bleef gelijk opgaan. Na ruim een kwartier spelen kwam er meer grip op de dekking en wisten we de kansen ook af te maken. Door verschillende breaks konden we de rust in met een voorsprong. De ruststand was gelukkig in het voordeel van ons: 10-13.

Na de rust kon de score uitlopen. Er kwam voor iedere speelster veel ruimte en wisten we van elke positie te scoren. SVBO vond moeilijker het net en hierdoor werd de score snel uitgebreid. De meeste doelpunten vielen door een snelle tegenaanval, snelle midden uit of een break. We moesten wat op stoom komen, maar de eind score werd 21-32 in het voordeel van ons.

Aankomende zondag, 6 maart, staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma. We vertrekken om 10:00 vanaf de Jachtlust en reizen af naar de tegenstander VVW. Ook hier hopen we de punten mee naar Twello te kunnen nemen!