2022-02-12: Huissen – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Waar wedstrijden werden afgezegd, mocht Auto van Ewijk/LHC wel aan de bak tegen de dames van Huissen.

Na een goede analyse van de vorige wedstrijd tegen Huissen gingen de dames goed voorbereid het veld in. Na de openingsgoal van de thuisspelende ploeg kon Auto van Ewijk/LHC de voorsprong overnemen en wist dit de rest van de wedstrijd vast te houden.

Huissen bouwde graag een lange aanval op. Wanneer er geen doelpunt viel, werd de bal snel opgebracht en wisten de Lemelervelders de snelle tegenaanvallen te belonen met doelpunten. Zelfs de extra veldspeler van Huissen wist geen verschil te maken en hielden de dames de dekking goed dicht met mooie reddingen van de keeper.

Na een tijd geen handbal, keren de Lemelervelders tevreden terug met twee punten in de zak.
Volgende week zondag speelt Auto van Ewijk/LHC thuis tegen Voorwaarts DS2 om 12.15. Hopelijk tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina