2022-02-13: Voorwaarts 2 – Haarle (1e klasse)

Verslag Voorwaarts 2

Zaterdagavond na een lange rustperiode van geen wedstrijden spelen, dan toch weer de eerste, uit naar Haarle. Met versterking van A1-speelsters Lara en Esmee en onze nieuwste aanwinst doelverdedigster Laureane, hebben we getracht er een goede wedstrijd van te maken. Maar zoals wel vaker, was de start niet best en Haarle nam een 6-1 voorsprong.

Langzaam kwamen we beter in de wedstrijd en met name Lara wist het doel van de tegenstander regelmatig te vinden. Bij rust was er nog een achterstand 12-9, dus alles nog mogelijk. Ondanks goed keeperswerk van Laureane liep Haarle verder uit doordat wij verdedigend niet ons vrouwtje stonden. Zo kon Haarle toch vrij eenvoudig de overwinning binnen halen.

De doelpunten waren van Lara, Zoe 5x, Anouk 4x, Danique 3x en Jill 1x.

Volgende week wederom een uitwedstrijd, naar LHC. Zal zeker niet gemakkelijk worden, maar wie weet.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina