2021-10-31: Voorwaarts 2 – ABS (1e klasse)

Verslag ABS

Dames 1 meldt zich in subtop na overwinning op Voorwaarts 2

Zondagmiddag om 13.00 uur trad Dames 1 aan tegen Voorwaarts 2 in sporthal Jachtlust in Twello. Mooi om te zien dat er veel publiek uit Bathmen aanwezig was bij deze uitwedstrijd, sommigen zelfs op de (elektrische) fiets.

De toeschouwers kregen een gelijk opgaande eerste helft te zien waarbij het verschil steeds niet groter werd dan slechts 1 doelpunt. Aan het eind van de 1e helft had ABS het lastig met veel tijdstraffen en strafworpen tegen. Voorwaarts leidde bij de rust dan ook met 11-10.

In de 2e helft werd ABS geleidelijk aan steeds sterker. Ze werden hierbij wel in het zadel geholpen door Voorwaarts. Zij misten vele strafworpen. Ook leek ABS conditioneel wat sterker in elkaar te zitten. Halverwege de tweede helft namen de Bathmense dames steeds meer afstand van de tegenstander. Vele schoten van afstand troffen doel evenals enkele fraaie combinaties. Dit resulteerde uiteindelijk in een dik verdiende 19-24 overwinning en een gedeelde 3e plaats in de stand.

Zondag 7 november speelt Dames 1 de thuiswedstrijd tegen LHC 1, samen met Havana 1 de koploper zonder puntverlies, aanvang 12.30 uur. Kan ABS zich meten met deze ploeg?

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina