2021-10-31: LHC – Angeren (1e klasse)

Op zondag 31 oktober hadden de dames van Auto van Ewijk/LHC de 2e thuiswedstrijd van het seizoen, ditmaal waren de dames uit Angeren op bezoek in Lemelerveld. De tegenstander was voor Auto van Ewijk/LHC een onbekende, maar dat maakte de drang om te winnen niet minder. De dames van Angeren stonden namelijk op een gedeelde eerste plek. Zij hadden net als de dames van Auto van Ewijk/LHC uit 3 wedstrijden de maximale punten behaald. Dit zou dus geen gemakkelijke wedstrijd worden. Voor de wedstrijd gingen de dames van Auto van Ewijk/LHC op de foto met de meiden van de E1. Zij mogen dit jaar allemaal een wedstrijd op de bank mee maken.

Na de bespreking was het tijd voor de wedstrijd. Na het beginsignaal van de scheidsrechter kwamen de dames van Auto van Ewijk/LHC voortvarend uit de startblokken. Het stond al snel 3-0. De dames van Angeren hadden moeite met de sterke dekking van Auto van Ewijk/LHC daardoor konden de dames van Auto van Ewijk/LHC uitlopen tot een mooie stand van 10-5. Ondertussen wist Angeren ook op schot te komen doormiddel van de vele wisseltjes. Dit alles leidde tot een ruststand van 15-9 in het voordeel van Auto van Ewijk/LHC.

Na de rust waarin een aantal belangrijke afspraken werden besproken, kwamen de dames van Angeren beter op schot. Dit was natuurlijk niet de bedoeling! De dames van Auto van Ewijk/LHC wisten bij een stand van16-13 dat als ze wilden winnen er een tandje bij moest. Gelukkig ging het top publiek van Auto van Ewijk/LHC achter hen staan en zorgde dat tandje extra er voor dat de dames van Angeren niet verder konden inhalen. De dames van Auto van Ewijk/LHC werden weer feller en dat resulteerde  in een mooie uitlooprace. Na het eindsignaal stond er voor de dames van Auto van Ewijk/LHC dus ook een mooie 24-17 winst op het scorebord.

Na vier gewonnen wedstrijden staan de dames van Auto van Ewijk/LHC nu op een mooie gedeelde eerste plek met Havana. Echter hebben de dames van Auto van Ewijk/LHC volgende week weer een spannende wedstrijd voor de boeg tegen een oude bekende namelijk ABS. In de voorbereiding hebben we al eens tegen hen gespeeld, maar een gewonnen wedstrijd in het verleden geeft geen garantie voor de toekomst. De dames van Auto van Ewijk/LHC zullen dus ook deze wedstrijd alles moeten geven om met de winst naar huis te gaan. De wedstrijd vindt plaats op 7 november om 12:30 in Bathmen.  De dames van Auto van Ewijk/LHC hopen natuurlijk op veel supporters die ze naar de winst helpen!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina