2021-10-31: Vido – Broekland (hoofdklasse)

Verslag Broekland

Purmerend, wat een pleuris end

Het schrijven van een wedstrijdverslag is een lastige taak vandaag, daarom maken we er maar een busverslag van (met een klein beetje wedstrijd).

Zondagochtend half 11 vertrokken we met onze trouwe supporters met de bus naar Purmerend. Zondagochtend is vaak niet ons sterkste punt, maar we waren niet de enigen die het lastig hadden. Zo waren we nog geen 10 meter onderweg, toen we er achter kwamen dat de laadruimte nog open stond. Had toch even bijna de inhoud van onze tassen op de snelweg gelegen, dat had waarschijnlijk het landelijke nieuws wel gehaald. Goed, de busreis was gezellig. Er werden hitjes gepompt, sudoku’s gemaakt en de studiebollen pakten de laptopjes erbij.

Na een lange rit kwamen we aan bij sporthal de Beuk. Even lekker de beuk erin!!!! Een aantal gingen aan de wandel om het prachtige industrieterrein van Purmerend te ontdekken, echt een aanrader.

Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. Was gewoon ruk. We begonnen met een 2-0 achterstand, en eigenlijk was de wedstrijd vanaf toen al verloren. Op de 2-2 na hadden we geen zicht om ook maar één puntje mee te nemen naar Broekland. Dit resulteerde in een 17-11 ruststand. Oei, niet helemaal wat we vooraf hadden bedacht. De dekking moest beter en dit lukte enigszins de 2e helft. Alleen onze eigen scoringsmachine bleef uit vandaag, misschien dat die uit de laadruimte is gevallen de heenweg.

Er waren nog wel wat mooie acties, zoals het 1-2’tje tussen onze cirkels en de opbouwers en natuurlijk onze Char die nog een breakie pakte. De eindstand was 25-18, kut met peren.

Uiteraard was de derde helft wel van ons. De muziekbingo werd door Merel en Sharon gewonnen na een intense sing-off (zie stories), waarbij iedereen er ook nog even een gehoorbeschadiging bij kreeg. Buschaffeur, sorry voor al het lawaai en bedankt voor de gezellige rit!!!Supporters bedankt!! Zonder jullie was het een treurige bende geweest. Ook de toppers Julia, Lieke en Lynn bedankt, jullie waren hard nodig vandaag! Quote van de wedstrijd: t was niet wat, maar t was wel gezellig!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina