2021-10-31: Hurry Up – SDOL (hoofdklasse)

Verslag SDOL

KOP DR VEUR! Dat hebben we gedaan, met twee puntjes weer huiswaarts YES.

Op zondagmiddag met z’n allen in de bus richting Zwartemeer, en gelukkig niet voor niks! We begonnen wat moeizaam aan de wedstrijd, moesten wennen aan de hars aan de bal en hadden moeite met hun goede cirkelspel. Het stugge en stevige spel van Hurry Up zorgde ervoor dat we teveel ‘hapten’ en overtredingen maakten. Dit haalde ons uit ons eigen spelletje waardoor we met 12-12 gingen rusten. De tweede helft veranderden we onze dekking en konden we Hurry Up uit hun spelletje halen in plaats van andersom. De laatste tien minuten hebben we de turbo aangezet en konden we echt uitlopen. Met een uitslag van 22-31 gaan we weer richting Luttenberg.

Gelukkig zijn we allemaal heel gebleven, waaaaant…. DINSDAG MOGEN WE WEER, ONZE EERSTE BEKERWEDSTRIJD. We hebben gelukkig versterking gekregen van Eline, die vanaf vandaag ons eerste team komt versterken, super fijn! Manouk ook heel erg bedankt voor het meedoen

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina