2021-10-31: LHC 2 – Wijhe’92 3 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Voor de tweede keer op rij hadden wij een thuiswedstrijd. Altijd lekker om wedstrijden in Lemelerveld te spelen: in je eigen hal en op het veld waar je ook traint. Vrijdag op de training hadden wij stil gestaan bij ons eigen spel. In de aanval zullen wij meer rondspelen voordat de actie aangegaan wordt. Door op druk te spelen en dan dus door te spelen, zorgen wij voor gaten in de dekking en meer 100% kansen. Deze taak stond ook centraal bij de wedstrijd van vandaag. Wijhe is een sterk team en bij balverlies weten zij gebruik te maken van de kansen.

Bij start van de wedstrijd zagen wij direct de kracht van Wijhe. Snelheid en kracht. Dit zorgde ervoor dat we met een achterstand begonnen, altijd jammer. Tandje erbij een gaan. Wij begonnen ons eigen spel te spelen en konden daardoor ook het net vinden. We gingen de rust in met een 10-15 achterstand.

In de tweede helft wisten wij dat wij aan onze opdracht moesten blijven werken en als we de actie aan wilden gaan, dat wij dan op 100% moesten gaan. Anders zou het niet lukken. Wij hebben mooie acties uitgevoerd, aan opdrachten gewerkt en samengewerkt. Uiteindelijk moet je ook realistisch zijn en inzien dat wij de wedstrijd niet meer naar ons toe konden trekken. Wijhe heeft dan ook gewonnen met 22-34.

Het is jammer dat de eindstand zo’n grote verschil laat zien, aangezien dit ons spel niet goed vertegenwoordigd. Overall hebben wij natuurlijk gehaald van het verlies, maar waarderen wij ook onze inzet en groei in het spel!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina