2021-10-31: E&O 2 – Dalfsen (hoofdklasse)

Verslag Dalfsen

Vandaag stond de lastige uitwedstrijd met de dames van Morrenhof/Jansen Dalfsen tegen de reserves van E&O op het programma. We begonnen de wedstrijd zonder zieke coach Gert, maar met fantastische stand inn Ellen.

Het was een gelijk opgaande wedstrijd die een ruststand van 19-17 in het voordeel van E&O kende. De 2e helft kende eigenlijk hetzelfde spelbeeld waarin we zelfs nog voor stonden. Helaas trok E&O aan het langste eind. Ooooh zo jammer. We deden tot 3 min voor tijd nog mee. Helaas viel Lotte ook nog uit en moesten de dames met 1 wissel verder en moesten er op diverse posities concessies worden gedaan.

De meiden hebben erg goed gespeeld en treffen geen enkele blaam. E&O had steeds frisse spelers wat hun uiteindelijk de wist van 35-33 opleverde. Meerdere meiden waren echt ongelooflijk goed! Door de keiharde dekking van E&O was iedereen iedereen bont en blauw. Ook weer een goede ervaring voor de jonge ploeg. Handbal is nu eenmaal een fysieke sport waar je je ook tegen wapenen moet.

Volgende week weer een nieuwe uitdaging 3e uitwedstrijd op rij tegen koploper DOS uit Emmer-Compascuum. Dan nog een uitwedstrijd en dan eindelijk weer een thuiswedstrijd.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina