2021-10-31: Zwolle – Nieuw Heeten (hoofdklasse)

Verslag Nieuw Heeten

Afgelopen zondag mochten wij afreizen naar Zwolle om een potje te handballen. Een nieuwe tegenstander voor ons dit seizoen, we wisten dan ook niet wat we precies konden verwachten.

Deze wedstrijd speelden we weer met een compleet team! Dat gaf een goed gevoel! We wilden de lijn doorzetten van de afgelopen wedstrijden. Dat lukte vanaf het begin niet. Ons spel was traag, saai, slordig en vooral niet overtuigend. In de verdediging legden we niet de juiste accenten en lukte het Zwolle om makkelijker te scoren. De ballen van ons gingen er daarentegen niet in. Zo gingen wij de kleedkamer in met een ruststand van 11-7. Niet waar we op gehoopt hadden.

Hier besproken we dat ons spel niet is zoals we willen spelen. Er moet meer overtuiging in ons hele spel, verdedigend en aanvallend. De wedstrijd was natuurlijk nog niet gespeeld. Als we wilden winnen moest er toch het een en ander veranderen. We begonnen de tweede helft al meteen slordig, twee keer balverlies wat de stand 13-7 maakte. Toen ging de knop om en kwamen we terug tot een stand van 15-13 helaas hielden we het niet vast en kon Zwolle weer uitlopen. Wat de eindstand 21-17 maakte.

Al met al een slechte wedstrijd die we terecht hebben verloren. Volgende week een nieuw kans tegen Hurry Up DS1. Ook een nieuwe tegenstander voor ons. Deze wedstrijd is om 19.30 in Nieuw Heeten. Ook zul je hier de toppers van de H en F2 jeugd shoot outs zien nemen. Dat wil je dus niet missen! Tot dan!

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina