2021-11-02: SDOL – HVE 2000 (beker)

Verslag SDOL

RONDE VERDER IN DE BEKER? YESSS! MOOI POTJE HANDBAL GESPEELD? ZEKER NIET!!

Gisterenavond kwamen de meiden uit Erica onze kant op voor een bekerwedstrijd. We waren ontzettend benieuwd want deze meiden zullen we ook tegen komen in de competitie, een mooie oefening dus! We begonnen niet best aan de wedstrijd; stomme fouten, slordigheden, “pupillenhandbal” aldus Helma. We werden meegezogen in het langzame tempo van HVE en waren alles behalve scherp in de dekking. Lange tijd bleven we op gelijke hoogte en konden we niet uitlopen, tot een paar minuutjes voor rust. We konden eindelijk wat doortrekken en met 12-7 gingen we rusten.

Dat het anders moest was geen discussiepunt. Lukte dat? Nee. Laten we het eerste gedeelte van de tweede helft snel vergeten (13-13) en de laatste minuten van de tweede helft onthouden. De trein kwam weer een beetje op stoom, er werd hard gewerkt in de dekking en er werden minuten (en een doelpuntje) gemaakt door onze B-vedettes. Met 27-16 hebben we uiteindelijk toch nog een ruime overwinning te pakken.

Wie er in de volgende ronde op ons staat te wachten is nog even spannend, maar lang wachten op een Avondje Achterberg hoeft niet! Zaterdag spelen we om 19.45uur tegen de Cirkeltijgers uit Groningen, kom je ook??

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina