2021-11-03: Broekland – Nieuw Heeten (beker)

Verslag Broekland

CUPFIGHTERS!

Na de teleurstelling van zondag, raapten we onszelf maar weer bij elkaar voor een bekerwedstrijd tegen Nieuw Heeten. In de voorbereiding dik aan de broek gekregen, dus tijd om ze terug te pakken. (Spoileralert: dat is gelukt!!!!)

We begonnen 0-1 achter en het duurde even voordat we bij Nieuw Heeten wegliepen, maar verder hadden we Nieuw Heeten de rest van de wedstrijd wel onder de duim. Hoogtepuntjes 1e helft: mooie snelle aanvallen met heerlijk samenspel, Maud stuurde de tegenstander het bos in en uiteraard een heerlijk breakie van Char op Rowy. De eerste helft kon Nieuw Heeten bijblijven tot 13-10, toen ging de rem eraf en zorgden Lauri, Lynet en Merel voor een 18-10 ruststand.🏎 Oh en char gooide nog een bal op de tegenstander (per ongeluk denken we).

Even pauze om de tactiek voor de 2e helft te bespreken: daar werd natuurlijk niks aan veranderd. De tweede helft lieten we Nieuw Heeten weer iets terugkomen, het moest natuurlijk toch wel een beetje spannend blijven voor het publiek. De bankzitters waren aan het genieten van de toverbal van Rowy op Merel, maar Tim was hier wat minder blij mee. Ach ja, wij willen het publiek ook een mooie avond bieden.

Nieuw Heeten besloot om Lauri vast te zetten, maar Lauri had schijt en passeerde niet één maar twee speelsters van Nieuw Heeten. Koekoek. Maud was ook lekker op dreef. Eigenlijk was gewoon iedereen lekker op dreef. De doelpuntenregen zorgde voor een 33-25 eindstand. Hoogtepuntje 2e helft: Lincy die met een soort liggende omhaal ervoor zorgt dat de tegenstander geen bal krijgt. Dat is de instelling die we graag zien!!!

Aangezien de blessurebank nog niet krimpt, waren Anniek, Lieke, Julia, Lincy en Lotte nodig om ons te versterken. Toppers, bedankt maar weer, love jullie allemaal!!!! Womans of the match: Merel en Rowy, die elkaar binnen en buiten het veld graag opzoeken.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina