2021-11-06: Holten – Zwolle 2 (2e klasse)

Verslag Holten

Handbaldames winnen ook ruim van Zwolle

Afgelopen zaterdagavond speelde dames 1 van handbalvereniging Holten tegen Zwolle dames 2. Het team van trainer/coach Janek Wyrwich begon de door Müller Fresh Food Logistics gesponsorde wedstrijd voortvarend met doelpunten van Julia Hanevelt (vanaf de cirkel) en Karlijn Hoogveld (vanuit de hoek).

Langzamerhand kwamen de Zwolse dames terug in wedstrijd. Na 15 minuten stond er een gelijke stand op het scorebord 3-3. Gedurende de 1e helft bleek Holten, dat weer speelde met de van een blessure herstelde Marloes Ulfman, toch het betere team te zijn. Keepster Jo-Anne Koopman stopte vooral met de voet veel schoten. Door o.a. doeltreffende afstandsschoten van de degelijk spelende Ilse Klaassen brak de rust aan bij de stand van 12-8.

Na de pauze bleek mede de betere conditie van Holtense dames van invloed te zijn op het wedstrijdverloop. Een aantal snelle break-outs van Holten werd voorbeeldig afgerond door snelle Anne Rechterschot en Karlijn Hoogveld. Na hele mooie treffers van Lieke Ebrecht bleek een kwartier voor tijd de wedstrijd alweer beslist: 21-8. In de laatste 2 minuten bepaalden Michaëla Spoor (rebound) en Gitta Bekkernens de eindstand op 27-10.

Het ongeslagen Holten blijft koploper in deze competitie. Ook ESCA uit Arnhem de nummer twee op de ranglijst (ook ongeslagen met 1 verliespunt) won de lastige uitwedstrijd in Wijhe nipt. Beide teams treffen elkaar over 14 dagen in Holten. Komende zondag 14 november om 13:20 uur speelt Holten eerst nog in Lemelerveld tegen LHC 2.

Scores Holten: Karlijn Hoogveld 7, Anne Rechterschot 5, Ilse Klaasses 4, Gitta Bekkernens en Julia Hanevelt beide 3, Lieke Ebrecht en Marloes Ulfman beiden 2, Michaëla Spoor 1.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina