2021-11-06: SDOL – Cirkeltijgers (hoofdklasse)

Verslag SDOL

LEKKORRRRRR Twee puntjes thuis gehouden, wij trots, de coach op afstand trots, niks meer aan doen!

Vanavond kwamen de dames uit Groningen richting een volle Achterberg voor een potje handbal. Met Lisanne als interim coach aan het roer waren we ONWIJS gebrand om te winnen van deze, voor ons onbekende, Cirkeltijgers.

We begonnen sterk aan de wedstrijd en de eerste doelpuntjes waren gelukkig voor ons. Helaas wisten de Cirkeltijgers daarna wat vaker het doel te vinden dan wij.. Zij konden een tijdje een voorsprong van twee punten vast houden, maar gelukkig kwamen we voor rust weer op stoom en konden we met een 15-13 voorsprong rusten.

Helaas hebben we er een handje van om het vaker spannender te maken dan nodig is, zo ook vandaag. De dames uit Groningen wisten nog weer terug te komen en pakten een voorsprong van 18-20. We hebben gelukkig geleerd van voorgaande wedstrijden, konden de rust bewaren en wisten uiteindelijk terug te knokken en de ballen weer in het netje te krijgen. Het was zeker niet onze beste wedstrijd, waren het af en toe even flink kwijt, maar zijn heeel blij en trots met de 27-26 eindstand!!

We willen onze pupil Senna heel erg bedanken voor je aanmoedigingen! Super leuk dat je er was. Ook het publiek wederom bedankt voor jullie support, SUPER! 🤩 TOT DE VOLGENDE

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina