2021-11-28: Voorwaarts 2 – HHZD (1e klasse)

Verslag Voorwaarts 2

Zondagmiddag in de Jachtlust, tegenstander HHZD uit Heino. Omdat deze tegenstander net boven ons stond in de competitie, dachten we ons mogelijkheden toe voor een goed resultaat. Nog zonder Noa (blessure), Alijn en Tessa maar met versterking van Kyara, Lara en Lisa, hadden we goede hoop. Ook net zo belangrijk was de terugkeer van Anouk.

Het begin was hoopgevend en we kwamen van een 1-4 achterstand terug tot een 5-4 voorsprong. HHZD nam het heft in handen en met een perfecte dekking was er voor ons geen doorkomen aan. Af en toe konden we wat speldenprikjes uitdelen. Bij rust was het 8-14. Toch was ons spel zeker niet slecht.

Toch werd het in de 2e helft slordig met veel afspeelfouten en HHZD liep steeds verder uit. Af en toe konden we nog wat terug doen, maar ondanks dat Maaike uitstekend het doel verdedigde was een nederlaag een feit. We zien dat onze tegenstanders allemaal het selectieteam van de vereniging zijn en dat kunnen wij met onze krappe selectie zeker nog niet aan. Compliment voor de meiden door hun wilskracht om er toch nog wat van te maken