2021-11-28: LHC 2 – Zwolle 2 (2e klasse)

Verslag LHC 2

Vandaag mochten een wedstrijd tegen Zwolle DS2 spelen. Zwolle stond maar 1 plekje onder ons, dus we wouden graag winnen.

We begonnen de wedstrijd goed, en bleven het grootste deel van de eerste helft aan de leiding. Helaas gaven we onze voorsprong van 3 punten de laatste 5 minuten weg. Hierdoor gingen we met een stand van 11-10 de rust in.

In het begin van de tweede helft vielen er weinig doelpunten. Onze verdediging en keeper stonden erg goed, en we lieten er niet veel door. Helaas scoorden wij ook niet enorm veel en verloren we onze 17-16 voorstand na een break van Zwolle in de laatste 2 minuten. Wij konden helaas geen doelpuntje meer maken in die laatste minuten, waardoor de eindstand 17-17 was.