2021-11-27: CVO – ABS (1e klasse)

Verslag CVO

Puntjes in de pocket

Zaterdag mochten wij aantreden tegen ABS dames 1. Een ploeg die wij al jarenlang kennen en tegenkomen in de competitie. We wisten dus ook dat we weer aan de bak mochten. Uiteraard hadden wij daar mega veel zin in, want wie weet was dit voorlopig de laatste keer.. Echter hielp de lege sporthal hier niet aan mee

Wij begonnen slap, ABS nam al gauw een voorsprong. Gelukkig lukte het ons wel om ons eigen spel te draaien en weer op snelheid te spelen. Iets wat wij graag doen 🏃🏼‍♀️💪🏼Met dezelfde voorsprong als de week ervoor gingen we met vertrouwen de tweede helft in. Helaas konden we de voorsprong niet meer verder uitbouwen, maar gaven wij hem ook niet weg. Heeeerlijke punten die ons op een derde plek houden.

Verslag ABS

ABS Handbal dames 1 mist de steun van haar supporters

Afgelopen zaterdag speelde dames 1 in een lege en kille sporthal in Vaassen de altijd zware wedstrijd tegen CVO 1.Tijdens voorgaande ontmoetingen wisten de supporters van ABS door hun aanwezigheid, ondersteuning en de aanmoedigingen de speelsters scherp te houden en meer dan 100% te vechten voor de punten.

Helaas zullen ook de aankomende weken de eventuele te spelen wedstrijden zonder publiek plaatsvinden. Ook de trainingen gaan vervallen. ABS Handbal is dan ook benieuwd wat de NHV gaat beslissen om de competitie voort te zetten zonder dat teams kunnen trainen.

Zonder de steun ging ABS goed van start. De wedstrijd ging gelijk op. Na 15 minuten kon ABS door snel en goed samenspel uitlopen naar een 3-7 voorsprong. CVO herpakte zich en boog de achterstand om in een ruststand van 14-11.De tweede helft moest ABS flink aan de bak om de achterstand in te halen. Het leek erop dat het zou lukken en ABS kwam op 16-15. Er was hoop, maar door het intimiderende spel van CVO raakte ABS uit balans. Geen supporters die ABS konden oppeppen en zo bleef ABS achter de feiten aan lopen. Uiteindelijk stond er na 60 minuten spelen een eindstand van 27-25 op het bord.

Helaas geen twee punten, maar we blijven in de middenmoot staan.

Nu blijft het allemaal onzeker door de nieuwe COVID-19 maatregelingen hoe de aankomende weken eruit komen te zien. Wordt er wel of niet gespeeld? We houden jullie op de hoogte via Facebook en Instagram.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina