2021-11-27: Kwiek 2 – de Tukkers (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

Wisselvallig PCA Kwiek2 wint van de Tukkers

Afgelopen zaterdag speelden we alweer onze 10e competitie wedstijd tegen de Tukkers in Albergen. Onze selectie was compleet en we hadden er erg veel zin in om er een mooie wedstrijd van te maken. We begonnen flitsend en binnen 7 minuten stonden we al met 7-2 voor, dat beloofde wat voor de rest van de wedstrijd. Maar we waren te wisselvallig in ons spel en gaven de Tukkers de gelegenheid om terug te komen in de wedstrijd. Met nog 3 minuten in de 1e helft te spelen hadden ze de achterstand verkleind tot 1 punt, 12-13. Maar een eindsprint van ons zorgde ervoor dat we gingen rusten met een 12-16 voorsprong.

We kwamen goed uit de kleedkamer en konden uitlopen naar een stand van 15-22 maar we werden net als in de 1e helft te slordig in de afronding en we lieten de Tukkers weer dichterbij komen tot 20-23. Onze coach nam een time-out en gaf aan dat we meer gefocust moesten zijn en scherper in de afronding. En dat gebeurde, we liepen uit in het 2e gedeelte naar een prima 25-34 overwinning.

Door deze overwinning staan we nu bovenaan in de 1e divisie, een uitstekende prestatie van deze meiden!