2021-11-21: Hurry Up – Heeten (1e klasse)

Verslag Heeten

Vandaag stond de wedstrijd tegen Hurry Up op het programma en mochten wij dus afreizen naar Zwartemeer. Ze spelen daar met hars en daar hebben wij dus ook de hele week mee getraind. De blaren zaten op de handen na zo’n week oefenen met dat plakspul, maar we hadden vertrouwen dat het vandaag goed zou gaan.

De start van de wedstrijd ging gelijk op. We scoorden over en weer en hielden elkaar in evenwicht. Zij zochten vooral de combinatie met de cirkel en hier hadden wij in het begin moeite mee. Doordat we af en toe te offensief stonden kon Hurry Up hier van profiteren. De ruststand was 12-14 in ons voordeel. In de rust hebben we besproken dat we meer moesten aanpakken in de verdediging en vooral ons eigen spel moesten blijven spelen.

In de tweede helft gingen we meer op tempo spelen en stond de verdediging beter. Hierdoor konden wij langzaam uitlopen en kwam onze voorsprong niet meer in gevaar. De eindstand was dus ook 20-30. Gelukkig heeft het spelen met hars dus niet een negatieve werking op onze wedstrijd gehad.

Volgende week spelen wij in en tegen Dalfsen. Dan gaan we weer knokken voor de punten!