2021-11-20: Haarle – LHC (1e klasse)

Verslag LHC

Op zaterdag 20 november stond alweer de 7e competitiewedstrijd op het programma voor de dames van Auto van Ewijk/LHC. Dit keer waren de dames uit op bezoek bij 100% Haarle. Dit is voor Auto van Ewijk/LHC geen onbekende tegenstander. De dames van 100% Haarle wisten dit seizoen uit 6 wedstrijden 3 punten te halen, waarbij deze in de laatste 2 wedstrijden werden gehaald. De dames van Auto van Ewijk/LHC wisten dus dat 100% Haarle er op gebrand zou zijn om ditmaal de volle buit te pakken. Uiteraard waren de dames van Auto van Ewijk/LHC er zelf ook op gebrand om de punten te pakken om zo de ongeslagen reeks voort te zetten.

Het begin van de eerste helft ging gelijk op, 100% Haarle wist hierbij de voorsprong te pakken. Auto van Ewijk/LHC moest erg op gang komen maar wisten een achterstand van 4-2 snel goed te maken en zelfs naar een 4-7 voorsprong om te buigen. Vanaf dit moment hielden de dames de voorsprong vast en gingen met een 10-15 ruststand de kleedkamers in. De rust was voor de dames een moment om even weer op te laden want met maar 1,5 wissel op de bank begon de vermoeidheid toe te slaan. In de rust werd er besproken wat er beter kon. Zo werd er onder andere genoemd om slimmer terug te verdedigen, aangezien 100% Haarle een aantal keer vanuit een snelle tegenaanval wist te scoren, en om zelf meer snelheid in de aanval op te brengen.

In het begin van de tweede helft wist 100% Haarle door een aantal goede schoten van afstand weer in te lopen en tot een verschil van maar 2 doelpunten te komen. Ook de tweede helft moesten de dames van Auto van Ewijk/LHC in het begin weer erg op gang komen. De dames wisten na het dipje weer uit te lopen en konden door middel van een aantal mooie afstandsschoten en passeeracties de stand verder uitbreiden. Met nog 10 minuten op de klok stond Auto van Ewijk/LHC met 9 doelpunten voor. Echter wist 100% Haarle weer een aantal punten in te lopen door meerdere malen uit stand te scoren en waarbij Auto van Ewijk/LHC hun eigen kansen vaak niet wisten te benutten. Uiteindelijk stond er na 60 minuten spelen een stand van 23-29 op het scorebord en konden de dames van Auto van Ewijk/LHC de punten weer meenemen naar Lemelerveld.

De ongeslagen reeks wisten de dames deze week dus voort te zetten en hopen dit volgende week uiteraard ook te doen. Dan staat er namelijk weer een thuiswedstrijd op het programma, ditmaal tegen HCL DS1. De wedstrijd wordt zondag 28 november om 12.30 uur gespeeld.

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina