2021-11-20: Kwiek 2 – DSS (1e divisie)

Verslag Kwiek 2

Door ruime winst op DSS behoudt PCA Kwiek 2 de 2e plek in de 1e divisie

Afgelopen zaterdag stond wedstrijd tegen DSS DS1 uit Heemskerk op het programma, gezien de stand op de ranglijst zou het moeten lukken om de 2 punten in Raalte te houden. Maar door de personele problemen binnen de selectie moesten we een beroep doen op 3 A-speelsters en op een speelster van Dames 3, Charlotte Schulten heeft weer haar rentree gemaakt in de 1e divisie. Mooi om te zien dat ze het nog niet verleerd is.

We wisten dat DSS graag een 5:1 dekking speelt en dat gaf ons mooi de gelegenheid om op snelheid de ruimtes op te zoeken en onze CS aan te spelen. Binnen 10 minuten stond het dan ook al 7-2 voor ons. DDS nam een 1e time-out en paste hun dekking aan. We liepen ondanks deze 6:0 dekking uit naar 11-4.

Na 15 minuten gespeeld te hebben werden we wat onzuiverder in onze afronding en waren we niet meer scherp genoeg in de dekking. DSS kwam weer dichterbij tot een stand van 13-10. Maar met nog 5 minuten op de klok in de 1e helft ging de knop weer om en liepen weer uit naar 18-11 en dat was ook de ruststand.

In de rust werd er afgesproken dat we niet in het trage tempo van DSS moesten meegaan en ons eigen tempo moesten blijven spelen. En dat gebeurde ook, binnen 10 min was het 23-15 en bij een stand van 26-17 was het klaar. DSS werd overlopen met een 8-0 run en met nog 5 min te spelen stond het 34-17. De eindstand was uiteindelijk 37-18.

Door deze overwinning behouden we de 2e plek. Volgende week zaterdag spelen we uit in Albergen tegen de Tukkers.

Bedankt voor jullie digitale aanmoedigingen en het filmteam bedankt voor het streamen

Groetjes van de meiden van PCA Kwiek dames

Deel dit bericht
Previous Article
Next Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel deze pagina